Nyitólap Óravázlat Induló nyelvtanfolyamok Nyelvvizsgáról, Oktatónkról Cigány nyelvkönyv
 

Lovári, Nyelvtanfolyamok

80 órás, 10 hetes, lovári, cigány nyelvtanfolyam!

A 10 hetes vizsgaorientált nyelvtanfolyam résztvevőivel az alapoktól indulva sajátítjuk el a Lovári nyelvet. Vizsga,-és oktatási anyagot is biztosítok, amely szintén 120-130 órának felel meg.

A 2002 óta induló Lovári nyelvtanfolyamok sikerességét jelzi, hogy hallgatóim országszerte meggyőzően szoktak szerepelni a középfokú állami Lovári cigány nyelvvizsgán.

Óravázlat, tanterv >>
 

Induló Lovári nyelvtanfolyamok

Helyszínek és időpontok:
       
  Budapesten (országos) 2023. szeptember 03.-án vasárnap 9.00 - 14.00-ig. Helyszín:1027.Budapest, II .kerület, Margit körút 58. 1. emelet, 3-as ajtó. Kapukód: 17 kulcs 1631
  Vidéken (országos) Kezdés: Megbeszélés szerint, időpont egyeztetéssel. Minimum 4 - 5 vagy több fő jelentkezése esetén, jelenléti oktatás, kevesebb fő jelentkezése esetén, online tanfolyam.
  Budapesten Kezdés megbeszélés szerint, hétköznap vagy szombaton is, időpont egyeztetéssel, igény szerint jelenléti vagy akár online oktatás is, vizsga centrikus képzés, hívjon és a részeteket megbeszéljük! További információ e-mail-ben vagy telefonon. E-mail: demeteragoston@freemail.hu, Tel.: 06-20-428-4486 vagy 06-70-579-5983
  Online oktatás Időpont egyeztetéssel, megegyezés szerint, Egy fő jelentkezése esetén az online tanfolyam díja 90 ezer Ft. Rugalmas időbeosztás, a tanfolyam díjat átutalással lehet rendezni. Számlaszám: Takarékbank: 57200048-10035089

 

A lovári nyelvtanfolyam díja

A nyelvtanfolyam díja: 80 000 Ft/ fő, melyet egyben, vagy két egyenlő részletben lehet a helyszínen kifizetni. Részletfizetés esetén, az első részlet az első alkalommal esedékes, a második részletet következő hónap 10.-ig lehet kifizetni.

Lovári nyelvtanfolyam helyszínek

A lovári nyelvoktatás Budapesten, Szegeden, Kecskeméten és Csongrádon/Szentesen folyamatos, de természetesen egyeztetéssel és megfelelő létszám esetén Debrecenben, Békéscsabán, Szolnokon, Székesfehérváron, Győrben és más településeken is indulhat nyelvtanfolyam.
   

A lovári cigány nyelvtanfolyam részletei

A cigány nyelvtanfolyam 80 órás ( heti egy alkalommal 4 x 1,5óra ), az alapoktól indul és a középfokú nyelvvizsgára készít fel. Az óravázlat ismétlő rendszerre épül, ez annyit jelent, hogy a 11. leckéig minden alkalommal az addig vett nyelvtan általános ismétlésével kezdődik az óra ( így esetleg aki hiányzott, ő is átveheti a kihagyott anyagot) ezt követően kerül sor az új leckék átvételére, a szavakkal , kifejezésekkel és a nyelvtannal együtt. Minden héten van házi feladat, melyet a következő alkalommal együtt old meg a csoport.

A tananyagot mindenki cd-n és jegyzet formájában kapja meg. Az anyag tartalmazza az írásbeli és szóbeli lovári nyelvvizsgához szükséges ismereteket. A nyelvtanfolyam 10 hetes, minden héten két új leckét veszünk át. A 10. héten, az utolsó órán a szóbeli Lovári nyelvvizsga első tananyagát, a bemutatkozást vesszük át. A többi anyagot mindenki készen, kidolgozva kapja meg.
 
 
Lovári Cigány Nyelviskola
DEMETER ÁGOSTON LÁSZLÓ
Tel: +36 20 428 4486
  +36 70 262 9695
Demeter Ágoston László - © 2011 Minden jog fenntartva
created by: web mentor