Nyitólap Óravázlat Induló nyelvtanfolyamok Nyelvvizsgáról, Oktatónkról Cigány nyelvkönyv
 

Lovári, Nyelvtanfolyamok

80 órás, 10 hetes, lovári, cigány nyelvtanfolyam!

A 10 hetes vizsgaorientált nyelvtanfolyam résztvevőivel az alapoktól indulva sajátítjuk el a Lovári nyelvet. Vizsga,-és oktatási anyagot is biztosítok, amely szintén 120-130 órának felel meg.

A 2002 óta induló Lovári nyelvtanfolyamok sikerességét jelzi, hogy hallgatóim országszerte meggyőzően szoktak szerepelni a középfokú állami Lovári cigány nyelvvizsgán.

Óravázlat, tanterv >>
 

Induló Lovári nyelvtanfolyamok

Helyszínek és időpontok:
       
  Szegeden 2020. június 06.-án szombaton, 9.00 - 14.00 - ig. Eddig három oktatási alkalom volt, de be lehet kapcsolódni a csoportba, mert ismétlőrendszerre alapul az óravázlat, így semmiről nem marad le! 15 ezer Ft kedvezmény! Szeged, Teréz u. 36./B. szám alatt, a Lovari Cigány Nyelviskolában. (A Mars tér mellett.).
  Vidéken (országos) Kezdés: Megbeszélés szerint, időpont egyeztetéssel. Minimum 5 - 10 fő jelentkezése esetén.
  Csongrádon Kezdés: Megbeszélés szerint. időpont egyeztetéssel. Kis csoportos oktatás, vizsga centrikus képzés. Egyeztetett helyszínen.
  Cegléden, Kecskeméten Megbeszélés szerint, egyeztett időpontban, rugalmas időbeosztással. Kérésre házhoz is megyek.
  Budapesten (országos) Az oktatás kezdési időpontja: június 07.-én vasárnap 9.30 - 14.30-ig Ingyenes anyagok, Helyszín: Budapest, VIII .kerület, Orczy út 27. szám alatt, az Orczy Klubban - A Sárkány utca és az Orczy út sarkán található az épület. Igényesen kialakított, és felszerelt oktatóteremben.
  Online oktatás Időpont egyeztetéssel, megegyezés szerint. Rugalmas időbeosztás, a tanfolyam díjat átutalással lehet rendezni.

 

A lovári nyelvtanfolyam díja

A nyelvtanfolyam díja: 80 000 Ft/ fő, melyet egyben, vagy két egyenlő részletben lehet a helyszínen kifizetni. Részletfizetés esetén, az első részlet az első alkalommal esedékes, a második részletet következő hónap 10.-ig lehet kifizetni.

Lovári nyelvtanfolyam helyszínek

A lovári nyelvoktatás Budapesten, Szegeden, Kecskeméten és Csongrádon/Szentesen folyamatos, de természetesen egyeztetéssel és megfelelő létszám esetén Debrecenben, Békéscsabán, Szolnokon, Székesfehérváron, Győrben és más településeken is indulhat nyelvtanfolyam.
   

A lovári cigány nyelvtanfolyam részletei

A cigány nyelvtanfolyam 80 órás ( heti egy alkalommal 4 x 1,5óra ), az alapoktól indul és a középfokú nyelvvizsgára készít fel. Az óravázlat ismétlő rendszerre épül, ez annyit jelent, hogy a 11. leckéig minden alkalommal az addig vett nyelvtan általános ismétlésével kezdődik az óra ( így esetleg aki hiányzott, ő is átveheti a kihagyott anyagot) ezt követően kerül sor az új leckék átvételére, a szavakkal , kifejezésekkel és a nyelvtannal együtt. Minden héten van házi feladat, melyet a következő alkalommal együtt old meg a csoport.

A tananyagot mindenki cd-n és jegyzet formájában kapja meg. Az anyag tartalmazza az írásbeli és szóbeli lovári nyelvvizsgához szükséges ismereteket. A nyelvtanfolyam 10 hetes, minden héten két új leckét veszünk át. A 10. héten, az utolsó órán a szóbeli Lovári nyelvvizsga első tananyagát, a bemutatkozást vesszük át. A többi anyagot mindenki készen, kidolgozva kapja meg.
 
 
Lovári Cigány Nyelviskola
DEMETER ÁGOSTON LÁSZLÓ
Tel: +36 20 428 4486
  +36 70 262 9695
Demeter Ágoston László - © 2011 Minden jog fenntartva
created by: web mentor